PAGINA PRINCIPALA SERVICII DESPRE NOI SUGESTII CONTACT

Despre noi

   Suntem tineri, dedicati, practicam medicina veterinara din pasiune si suntem gata de a ajuta micutii nostri pacienti.

   In cabinetul veterinar individual "Dr. Bencze" oferim atentia si ingrijirea profesionista pe care o merita orice pacient. De aceea, oricare medic veterinar din echipa noastra va incerca sa va ajute sa-i oferiti micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita. Suntem aici sa va ajutam, explicam si invatam cum sa va ingrijiti animalutele.

   Fie ca este vorba de o simpla baie, sau cosmetica si frizerie, vaccinare sau deparazitare, analize, ecografie sau chirurgie, va invitam sa ne vizitati la cabinetul veterinar Dr. Bencze sau prin intermediul site-ului veterinar-brasov.ro

   Din dorinta de a respecta timpul dvs , interventiile chirurgicale , investigatiile complexe, respectiv pentru cosmetica se fac cu programare prealabila de minim 24 ore (tel:0268-321125 / 0720682325 / 0740618598).

1) Cabinetul nostru vine in sprijinul dumneavoastră cu servicii de calitate la preturi foarte avantajoase. Echipa noastra va sta la dispozitie cu tratamente moderne si sfaturi utile, pe tot parcursul vietii animalutului dumneavoastra.

            Motto-ul nostru este : "Suntem prietenii membrlui tau de familie".

2) Noi tratam "animalutele" cu dragoste, blandete si respect.