PAGINA PRINCIPALA SERVICII DESPRE NOI SUGESTII CONTACT

Servicii

Servicii oferite + Promotii:

 

 PROMOTII 2020

 TUNS+SPALAT CAINI DE LA 70 RON

        IDENTIFICARE ( MICROCIP,  APLICARE MICROCIP , EMITERE CARNET SANATATE NOU SI INTRODUCEREA IN BAZA DE DATE )

DOAR 75 Ron!!!!


Servicii medical veterinare de specialitate :

 

consultaţii, tratamente, deparazitări interne şi externe, vaccinări, identificarea electronica a animalului prin microcipare, intervenţii chirurgicale, terapie intensivă, stomatologie, ecografie, E.K.G., analize medicale, frizerie şi cosmetică canină şi felină, diete alimentare, urgente

Cosmetica:

Cabinetul nostru va ofera servicii de cosmetica si frizerie canina / felina, care constau in TOALETARI  (taiere unghii, curatat urechi , vidare glande perianale), TUNS, SPALAT, PERIAT.

  • Taierea unghiilor trebuie efectuata periodic si este necesara deoarece poate cauza probleme in deplasarea animalului, leziuni locale (infectii, smulgere, incarnare, exfoliere)
  • Toaletarea urechilor este de asemenea o procedura care trebuie efectuata periodic pentru a evita infectiile. Intervalul de timp difera in functie de rasa, varsta, alimentatie si consta in curatarea urechilor si idepartarea parului in exces.
  • Vidarea glandelor perianale trebuie efectuata periodic in functie de alimentatia, regimul de viata si varsta animalului; neefectuarea acestei manopere poate duce la infectia, abces si fistula glandelor perianale.
  • Tunsul este un procedeu de infrumusetare care necesita multa rabdare, pricepere si dragoste fata de animale . El poate fi efectuat in scop de infumusetare sau in scop medical.
  • Periajul este o manopera laborioasa, delicata si poate schimba radical aspectul animalului. Pentru cateii cu parul lung este o operatiune necesara si obligatorie periodic. Pentru ca aceasta procedura sa fie cat mai placuta pentru animal se folosesc perii si solutii profesionale cu efect de descalcire si parfumare.